Warning: You are using an outdated Browser, Please switch to a more modern browser such as Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

mar. 03, 2021

Allianz veliki sponzor slovenskih olimpijskih športnikov

Z letošnjim letom je zavarovalniška družba Allianz začela osemletno globalno partnerstvo z olimpijskimi komiteji v številnih državah, tudi v Sloveniji. Na novinarski konferenci 3. 3. 2021 so predstavniki Allianza in Olimpijskega komiteja Slovenije – Združenja športnih zvez predstavili, kako bodo poskrbeli za slovenske športnike, da se bodo ti lahko povsem osredotočili na šport in priprave na olimpijske igre.
Preberite več

jan. 11, 2021

Osemletno globalno partnerstvo za Olimpijske in Paralimpijske igre

Allianz je s 1. januarjem 2021 uradno začel svoje osemletno globalno partnerstvo z Olimpijskimi in Paralimpijskimi Gibanji, ki ga gradi na podlagi sodelovanja s Paralimpijskim Gibanjem od leta 2006.
Preberite več

sep. 23, 2020

Allianz poročilo o globalnem bogastvu 2020

Nikoli v zadnjih desetih letih nismo mogli poročati o tako velikem povečanju premoženja: bruto finančna sredstva so se po vsem svetu leta 2019 povečala za 9,7 % in dosegla najmočnejšo rast po letu 2005. Ta uspešnost je nič drugega kot presenetljiva glede na dejstvo, da je bilo leto 2019 pod pritiskom socialnih nemirov, stopnjevanja trgovinskih konfliktov in recesije v industrijskem sektorju.
Preberite več

13 članki skupaj

alt

Poiščite potrebne dokumente

alt
Obrazci, zavarovalni pogoji in drugi koristni dokumenti