Upoštevajoč zdravje naših zaposlenih, strank in partnerjev, pa tudi vseh drugih sodržavljanov, se je Allianz odločil za delo od doma vseh zaposlenih, pri katerih je to mogoče.

Da bi še naprej nemoteno opravljali vse svoje posle in naloge ter služili svojim strankam, del naših zaposlenih prihaja na svoja delovna mesta z okrepljenimi varnostnimi ukrepi v skladu s priporočili strokovnjakov, in tudi v tem primeru skušamo čim bolj zmanjšati stike z drugimi osebami.

Zato se za vse storitve in podporo, ki jih boste potrebovali v prihodnjih dneh, obrnite na svojega prodajnika po mobilnem telefonu, s katerim se lahko dogovorite tudi za ponudbo/prodajo zavarovalnih produktov na daljavo, škodo pa prijavite preko naše spletne strani http://www.allianz-slovenija.si​. V vsakem primeru nas lahko pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 25 23 na delovne dni od 8h do 17h ali nam pišete na info@allianz-slovenija.si.

Na vsa vaša vprašanja in zahteve bomo odgovorili redno in v najkrajšem možnem času kot doslej.

Še naprej natančno spremljamo dogajanje s koronavirusom in sledimo priporočilom odgovornih služb.

Varnost je vedno na prvem mestu!