Allianz in Janja Garnbret skupaj osvajata nove vrhove

Družba Allianz si kot globalni partner Olimpijskega in Paralimpijskega Gibanja prizadeva k opolnomočenju športnikov in njihovih družin, zato smo ponosni, da lahko pri doseganju novih uspehov podpremo najboljšo športno plezalko na svetu.

S podpisom večletnega sponzorskega sodelovanja bo družba Allianz pri doseganju novih uspehov podpirala najboljšo športno plezalko na svetu Janjo Garnbret.

Janja pooseblja vrednote olimpizma, kot so odličnost, prijateljstvo, vključenost in spoštovanje, zato smo navdušeni, da bomo delovali skupaj. Z Janjino pozitivnostjo in zmagovalnim razmišljanjem nobena ovira ni dovolj visoka, da je ne bi mogli premagati.

V Skupini Allianz se kot svetovni olimpijski in paralimpijski partner zavedamo, da so središče Olimpijskega in Paralimpijskega Gibanja športniki, ki s svojo predanostjo navdihujejo ljudi, da tudi sami sprejmejo vse, kar življenje ponuja.

Družba Allianz si s svojimi aktivnostmi zato prizadeva k opolnomočenju športnikov tako med kot tudi po koncu njihove športne kariere.