Allianz Commercial

Allianz Commercial je center strokovnosti in globalna linija skupine Allianz za zavarovanje srednje velikih podjetij, velikih podjetij in specializiranih tveganj. Med našimi strankami so največje svetovne blagovne znamke, finančne institucije in industrijski akterji, svetovna letalska in pomorska industrija, pa tudi družinska in srednje velika podjetja, ki so hrbtenica gospodarstva.
Pokrivamo tudi posebna tveganja, kot so vetrni parki na morju, infrastrukturni projekti in filmske produkcije Hollywooda. 
S pomočjo zaposlenih, finančne moči in mreže zavarovalniške znamke #1 na svetu Allianz, kot jo je uvrstil Interbrand, sodelujemo, da bi našim strankam pomagali pripraviti se na prihodnost: zanašajo se na nas, da bomo zagotovili široko paleto tradicionalnih in alternativnih rešitev za prenos tveganj, izjemno svetovanje glede tveganj in multinacionalne storitve ter brezhibno obravnavo škodnih zahtevkov.
Trgovsko ime Allianz Commercial združuje veliko poslovno zavarovalniško dejavnost Allianz Global Corporate & Specialty in poslovno zavarovalništvo 
za srednje velika podjetja, ter spaja globalno strokovnost z lokalnim znanjem. Prisotni smo v več kot 200 državah in ozemljih bodisi prek lastnih ekip ali prek omrežja in partnerjev skupine Allianz.
Naši strokovnjaki se zavzemajo, da vam zagotovijo hitro in osebno podporo.